ZORG REZZTAURANT

ZORG REZZTAURANT Lekker en vers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 198 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zorg Rezztaurant. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2022 om 21:28 Lekker eten en grote porties
13 feb 2022 om 18:53 ik heb nu 3 keer besteld was prima maar dit keer 1 uur na eten mijn vriendin en ik aan de race dit ga ik niet meer doen
12 feb 2022 om 0:17 Goede portie warm
11 feb 2022 om 19:57 Heerlijk gegeten. Porties goed en vriendelijke bezorger
2 feb 2022 om 18:56 Prima
28 jan 2022 om 21:54 Incompleet geleverd, meerdere gerechten koud. Als je denkt dat je een “reuze” shoarma denkt te krijgen schrik dan niet, een mini pitabroodje, salade moet je zoeken en beperkte hoeveelheid vlees (en matige smaak!) De wok boxen zijn prima!
28 jan 2022 om 20:48 Het bezorgen duurde heel lang heb 2 uur gewacht en de bami was koud en de rest niet echt lekker 1 x nooit meer
26 jan 2022 om 15:52 10+ Oprecht een van de betere keukens in Enschede!! Goede porties, lekker vers, goede service en de bezorging was super netjes! Veel keuze en zelfs een extra sambal terwijl ik het niet besteld had! Echt top!!! Zeker bestel ik weer!!! Bless
25 jan 2022 om 19:54 goed eten snel geleverd 45 minuten vroeger was 1 1/2 uur gezegd heeft ons echt gesmaakt
22 jan 2022 om 21:07 9 van de 10 keer altijd goed en geen opmerkingen of commentaar. Maar goed dit was de 10e keer. Geen idee wat ik gegeten heb of wat het moest zijn?! Een paar keer het restaurant gebeld maar geen gehoor. Volgende keer beter dan maar.
18 jan 2022 om 11:36 OK and yummy!
17 jan 2022 om 0:04 The amount of food you get for the price is pretty amazing